Cumhuriyet Ortaokulu

Belgegeçer : 0438 411 2055
WEB https://semdinlicumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Moda Mah. Ali Fuat Güven Cad. Şemdinli/HAKKARİ
VİZYON : • Öğrencilerimizin düşlerini gerçekleştiği, • Akademik, sosyal,bilimsel,sportif ve kültürel faaliyetlerle adından söz ettiren, • Bünyesinde çalışılacak en ideal ilköğretim okulu olmaktır.
MİSYON : Milli ve manevi değerlerine bağlı, aydın fikirli, sorumluluk duygusu gelişmiş, kendine güvenen, çağın ihtiyaçları doğrultusunda kendine yetebilen öğrenciler yetiştirmektir. Bu amaçla biz, bilimsel düşünce rehberliğinde hayal gücü, sevgi ve ekip ruhunu esas alarak öğrencilerimizin eğitim-öğretimlerini sağlamak, onların yeteneklerini ön plana çıkaran ve çağın ihtiyaçlarına cevap verebilen donanımları kazandırmak için varız.
BAŞARILAR : Şemdinli Voleybolda birincilik

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
Saatler : 07.00-12.25
Isınma : KALORİFERLİ
Servis :
Ulaşım : Van -> Şemdinli direk otobüsler veya Van->Yüksekova->Şemdinli Aktarmalı dolmuş ile.
Yerleşim Yeri : MODA MAH.ALİ FUAT GÜVEN CAD. ŞEMDİNLİ/HAKKARİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇE MERKEZ OKULU